Results 1 to 8 of 8

Thread: Issue after upgrading to Ver 1.2

  1. #1
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts

    Issue after upgrading to Ver 1.2

    Fatal error: Call to undefined function putRevSlider() in /home/*****/public_html/***********/wp-content/themes/eclassify/includes/theme-searchbar.php on line 84

  2. #2
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  3. #3
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  5. #5
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  7. #7
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrading to 3.2.1
    By hemi in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: December 18th, 2012, 05:27 PM
  2. Possible CSS Issue - Logo Issue (Please see image for explaination)
    By americasbusiness in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: November 9th, 2012, 11:44 AM
  3. Weird issue after upgrading to latest version of Classipress
    By tier2 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 19th, 2011, 06:08 PM
  4. Upgrading to 3.0.5.3 ?
    By akoetsier in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 10
    Last Post: December 30th, 2010, 03:45 AM