Results 1 to 2 of 2

Thread: Install issue where only TOP line shows

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer thecooleasy's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Install issue where only TOP line shows

    HAVE A PROBLEM WHERE THE FLANNEL THEME DOES NOT SHOW!

    help.

    i have classipress theme. I installed wordpress. Then my main theme. all went well.

    When I uploaded the flannel theme, and activated it... NOTHING SHOWS put one top black line.
    whats going on?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,296
    Thanks
    158
    Thanked 2,821 Times in 2,700 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dimitris Install of the new 1.2 issue
    By hopfoto in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: May 22nd, 2013, 11:42 AM
  2. Multisite issue: User statistics only shows single site-worth
    By almightyeric in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 0
    Last Post: July 23rd, 2012, 02:29 PM
  3. [SOLVED] Install issue
    By andyk in forum Help Using Clipper
    Replies: 5
    Last Post: June 3rd, 2011, 03:12 AM
  4. Parse Error - install-script.php on line 403?
    By tbase in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 19th, 2011, 10:31 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: December 31st, 2010, 03:22 PM