Results 1 to 4 of 4

Thread: Install of the new 1.2 issue

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts

    Install of the new 1.2 issue

    When I use my child theme, it works. I think some of the code I have injected is causing issues with the large map showing so if I revert to the Vantage 1.2 theme (untouched) then the WP dashboard will not open any page other then the Vantage settings page. Clicking on any other menu link does nothing, just the settings open again. Anyone have this issue or a resolution please?

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Classipress 3.2.1 Install Issue - Can't Find tpl-ads-home.php
    By saltspring in forum Slider Ultimate
    Replies: 3
    Last Post: November 13th, 2013, 01:21 AM
  2. Install issue - index.php not loading
    By findoutqatar in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: September 5th, 2012, 11:50 AM
  3. A log in issue with new vantage 1.0.1 after install
    By scorzaze in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 29
    Last Post: August 8th, 2012, 04:59 PM
  4. new install classipress install error message
    By ssomzzz in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 24th, 2011, 02:20 AM
  5. [SOLVED] Install issue
    By andyk in forum Help Using Clipper
    Replies: 5
    Last Post: June 3rd, 2011, 04:12 AM