Results 1 to 2 of 2

Thread: Install issue - index.php not loading

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer findoutqatar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Install issue - index.php not loading

    hi

    I installed vantage and there was no error till i activated the plugin.

    so al went smooth from installing wp to loading theme,

    but now i am not abble to run the site.

    is there anything else i need to do after activating the theme to see the site working>

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,571
    Thanks
    163
    Thanked 3,292 Times in 3,163 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A log in issue with new vantage 1.0.1 after install
    By scorzaze in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 29
    Last Post: August 8th, 2012, 03:59 PM
  2. issue loading site
    By spymare in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 24th, 2011, 04:57 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: June 5th, 2011, 10:18 AM
  4. [SOLVED] Install issue
    By andyk in forum Help Using Clipper
    Replies: 5
    Last Post: June 3rd, 2011, 03:12 AM