Results 1 to 2 of 2

Thread: its that time again, doing an update it is not working...

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member rpmbg's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States
    Posts
    113
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    its that time again, doing an update it is not working...

    Can anyone help? getting file already exists error message.

    Will pay for someone to do the upgrade to 3.5.4 for me on my site as I have never been able to get this to work witout a lot of troubleshooting.

    edward

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Update problem: Ads links doesn't working
    By tiagozn in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: January 9th, 2011, 03:19 PM
  2. just installed first time, black header theme not working
    By yuynkng in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: May 3rd, 2010, 08:59 PM
  3. Please take your time with 3.0
    By jakemelon in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: March 30th, 2010, 12:58 PM