Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: No custom fields found after clean install

  1. #11
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,341
    Thanks
    161
    Thanked 3,242 Times in 3,113 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  2. #12
    Thread Starter
    bayo44u's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #13
    blabla's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    France
    Posts
    50
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #14
    Expired Customer dalal's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MODDED for "Custom" Custom Fields output
    By vienna in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: November 8th, 2010, 01:08 PM
  2. New ClassiPress Install with WP3 - Post Form fields missing
    By bmoeller1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: July 9th, 2010, 07:13 PM
  3. Try to have clean install say theme is broken?
    By chifen in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: April 7th, 2010, 08:35 PM