Results 1 to 6 of 6

Thread: Post An Ad not linking to correct website installation

  1. #1
    Thread Starter
    mikeef1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    49
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post An Ad not linking to correct website installation

    Hi

    I have made a duplicate of my live Classipress website under a subfolder called /dev. However, when I click on post an ad, it takes me to the Post an Ad form on the live website as opposed to the development website. Even when I hover over the button, it shows the link as the development website, so I am confused.

    Does anyone know how to correct this please?

    Regards

    Michael

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Thread Starter
    mikeef1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    49
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  5. #5
    Thread Starter
    mikeef1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    49
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    mikeef1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    49
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems linking post ad
    By sellyourskill in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: May 25th, 2011, 04:06 PM
  2. Can't post ads, dropdowns linking to default permalinks. Please advise.
    By davidhughes3d in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: May 14th, 2011, 06:52 PM
  3. Post installation help please?
    By expat_matt in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: February 11th, 2011, 03:06 PM
  4. [SOLVED] Clicking "Ad Post" results in "Main Page" instead the correct one
    By tiagozn in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: January 8th, 2011, 04:03 PM
  5. RSS feed not linking to post
    By eborg9 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: December 30th, 2010, 06:06 PM