Results 1 to 2 of 2

Thread: still not working

  1. #1
    Thread Starter
    garyb's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    316
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    still not working

    can anyone help me please, apparantly one of your moderators wasgoing to assist me, that was 9 hours ago...please help! post and other elements not working..i have no htaccess in my control panel .this is driving me nuts! please read previous posts to see my dilema.

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. v3.0.1 Widgets NOT working?
    By tbase in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 17
    Last Post: January 14th, 2011, 10:34 PM
  2. Post an Ad not working
    By aroseland in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: June 19th, 2010, 11:20 AM
  3. Help!! Help!! Images are still not working
    By zitterene in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: December 11th, 2009, 08:36 PM