Results 1 to 5 of 5

Thread: Tooltips not working

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member mr_ike's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    38
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Tooltips not working

    Hello,

    I can add a tooltip to a custom field, and it displays a question mark in the form next to the field title, but it doesn't do anything.

    If you hover over the question mark it displays a link at the bottom of my browser as if it's going to do something, but no tooltip pops up. Also, if you click the tooltip it just reloads the form page.

    I'm using Classipress 3, and a heavily customised child theme (all template and styles). I can link you to the website if you need to look but let me know as I'll need to create a temporary admin account with back end access.

    I've also checked the console and I'm getting no JS errors or conflicts which is why I am stumped!

    Thanks,

    Ike

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,565
    Thanks
    80
    Thanked 587 Times in 556 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member mr_ike's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    38
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Junior Member mr_ike's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    38
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,565
    Thanks
    80
    Thanked 587 Times in 556 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tooltips not working on iPad
    By talent in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 9
    Last Post: August 19th, 2017, 02:03 AM
  2. [SOLVED] Profile social icons tooltips are not what they should be
    By jmak in forum Report HireBee Bugs
    Replies: 2
    Last Post: October 21st, 2015, 11:50 AM
  3. Samcy Translate tooltips on code
    By obscomunicacao in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 02:17 PM
  4. How to make tooltips always visible
    By manishkhullar in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: July 30th, 2014, 05:46 AM
  5. [TUTORIAL] Use Placeholders instead of Field Tooltips
    By samnabz in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: May 15th, 2014, 02:04 AM