Results 1 to 5 of 5

Thread: Translation pt_BR stopped working after activation of WordPress 3.5.2. multisite WPMU

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran andreuerj's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    1,666
    Thanks
    586
    Thanked 18 Times in 17 Posts

    Translation pt_BR stopped working after activation of WordPress 3.5.2. multisite WPMU

    After activating WordPress 3.5.2. WPMU (multisite with subdirectory installation), my theme ClassiPress lost the translation pt_BR. How to fix it? All my sites will use pt_BR.

  2. #2
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  4. #4
    Thread Starter
    Veteran andreuerj's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    1,666
    Thanks
    586
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    domino1957's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Switzerland, The Net
    Posts
    779
    Thanks
    29
    Thanked 120 Times in 99 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Get my German translation files for JobRoller and ClassiPress here - and for FXtender here.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Translation pt_BR stopped working after upgrading to WordPress WPMU
    By andreuerj in forum WordPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 2013, 09:09 PM
  2. Translation pt_BR
    By paulohenrique in forum Simplux
    Replies: 3
    Last Post: February 21st, 2013, 03:18 AM
  3. [SOLVED] New language not working in subsites (Wordpress multisite installation)
    By pablorodriguez in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 9
    Last Post: January 29th, 2013, 04:48 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: October 27th, 2011, 11:02 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2010, 04:09 AM