Results 1 to 3 of 3

Thread: Uploading 2nd Image issue

  1. #1
    Thread Starter
    amirgulamali's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    222
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Uploading 2nd Image issue

    My site is done and I havent made any changes recently. As of yesterday, i noticed an issue with the Image Uploading Step when adding a new listing. The "Add Image" link lets you upload the first image no problem, but after uploading the first Image, when you click on Add Image again, the upload dialogue box does not come up (where you select images stored on your pc etc). My settings currently allow 4 images upload for every Ad but seems like users cant upload past the 1st image. Everything worked perfect until yesterday. Any tips?

    Update:
    After the 1st image is uploaded (using the Add Image hyperlink), the "Add Image" hyperlink doesnt let you upload the 2nd image, however when the thumbnail of the 1st image is clicked, it lets you upload the 2nd Image and more.. not sure why this is happening.

  2. #2
    Thread Starter
    amirgulamali's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    222
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Image uploading error
    By wighty in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2013, 11:47 AM
  2. Image Uploading Issue
    By ssguitars in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 8th, 2012, 09:14 AM
  3. Image uploading for users
    By thegoat in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 24th, 2011, 04:37 AM