Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Installed But Not Functioning At All Version 1.5

  1. #1
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts

    Installed But Not Functioning At All Version 1.5

    So went through the steps, one by one to install Clipper 1.5 on WP 3.8, all the latest updates with no plugins involved. It says it installed fine, but of course it does not work, has errors and issues and in no way is functioning properly.

    - I have the theme files (Site URL) located within the /wp/ subfolder within my main html public folder
    - I have the Home settings address pointing to my root directory as desired
    - All .htaccess and index.php files are correctly located
    - The Wordpress admin page functions correctly with no known errors or issues that I can see
    - I have things set so that I can run my original site off it's index.html while I update and propogate the new Clipper theme. Once it is working and all coupons are up, I'll remove the original site.

    Basically if I try to view the index.php it gives me a partial Clipper with the center gutted with "Page Not Found" garbage.

    Server log includes a bunch of these and similar:
    [Sat Jan 11 15:46:24 2014] [error] [client 72.91.14x.xxx] File does not exist: /home/xxx/public_html/wp/wp-content/themes/clipper/includes/admin/admin.css, referer: http://xxx.com/wp/wp-admin/index.php


    Please advise on what I am suppose to do, I've worked with many php installs prior and never been at a loss like this. I can PM the site.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,792
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,792
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    couponlover's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    699
    Thanks
    187
    Thanked 25 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Forum Member automatedkid's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    United States
    Posts
    82
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,792
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vantage You have version 1.3-dev [cde4e121da] installed. Update to 1.3.
    By g2computer in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: December 31st, 2013, 07:40 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: February 5th, 2013, 05:33 PM
  3. [SOLVED] Vantage theme color completely disappeared once I installed new version 1.0.1
    By scorzaze in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: June 17th, 2012, 02:35 PM
  4. i installed version 3.1.5 but it won't work
    By wilph in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: October 19th, 2011, 10:36 AM
  5. [SOLVED] Version 3.1.2 does not work when installed
    By hope2011 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: July 26th, 2011, 07:11 PM