Results 1 to 2 of 2

Thread: i installed version 3.1.5 but it won't work

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie wilph's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Suriname
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i installed version 3.1.5 but it won't work

    i installed version 3.1.5 but it won't work like 3.1.4

    this is the way my site looks like:
    01.jpg

    but after installing 3.1.5 the site looks like this:
    20.jpg

    all right are 777

    i've put the site back to 3.1.4. everything is working fine. But how do i get to 3.1.5 without any problems?

    please help

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,702
    Thanks
    163
    Thanked 3,297 Times in 3,168 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installed Classipress 3.1.4
    By ramswebsolution in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: October 2nd, 2011, 07:45 AM
  2. [SOLVED] Version 3.1.2 does not work when installed
    By hope2011 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: July 26th, 2011, 07:11 PM
  3. installed 3.1.1 but still thinks its 3.0.5.4
    By showtime in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 24th, 2011, 08:56 AM
  4. get language installed
    By lumicon in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 7
    Last Post: June 20th, 2011, 02:39 AM