Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By olympicwebdesign

Thread: New coupons display but when clicked "page not found"

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer olympicwebdesign's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    New coupons display but when clicked "page not found"

    I'm using Clipper 2.0.0 and Flatter 5.0.1. When a new coupon is posted and then approved, it is showing up on the home page and corresponding store page as expected. However, if you click the "more" link after the coupon excerpt on the home page I am getting a page not found. I get that same thing if clicking the coupon name link at the top of the coupon box on the home page. Same "page not found" results when clicking into the coupon from the store page.

    Any ideas what might be causing this?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,029
    Thanks
    161
    Thanked 3,214 Times in 3,085 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer olympicwebdesign's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jomarkosabel likes this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: February 2nd, 2015, 04:07 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: August 2nd, 2011, 04:54 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: May 18th, 2011, 01:52 AM
  4. [SOLVED] "404 Not Found" page when attempting to "post an ad" or "join now"
    By tradingpoint in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 21st, 2011, 08:51 PM
  5. [SOLVED] Clicking "Ad Post" results in "404 Page Not Found" Message
    By cmbapp in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 9
    Last Post: January 8th, 2011, 06:33 PM