Results 1 to 4 of 4

Thread: 2 issues

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer amandat's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2 issues

    Good day

    The Google map is no longer working. Think there's a glitch in the system.

    When browsing CVs I can't seem to be able to see or download the uploaded CVs.

    I've had a look at the forum for solutions and couldn't find any specific solution to me. Please help

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,565
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer amandat's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,565
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jomark New issues after resolving the previous issues
    By oyecoupon in forum Clipper General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: May 11th, 2017, 03:27 PM
  2. Three Issues
    By wioffer in forum Help Using Clipper
    Replies: 1
    Last Post: March 1st, 2016, 09:51 AM
  3. URL Issues
    By swimer619 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: August 21st, 2015, 02:05 PM
  4. [SOLVED] Some issues
    By trude76 in forum Jobsapp
    Replies: 11
    Last Post: November 20th, 2013, 03:57 PM
  5. [SOLVED] CSS issues
    By yogamatt in forum Olinda
    Replies: 3
    Last Post: November 1st, 2013, 07:02 PM