Results 1 to 2 of 2

Thread: Indeed jobs not loading on homepage

  1. #1
    Thread Starter
    recruitingblogs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Indeed jobs not loading on homepage

    Hi, not sure what to do. I read the forums and checked the set up but Jobroller only shows my homepage indeed listings after I try to find a job. Otherwise it shows: no jobs found and a -1 appears at the top. Other times it loads the jobs. I have tried IE, Chrome, and Firefox. Not sure but I didnt see any answers on how this happens. Site is www.bestjobsnursing.com

    Thanks for any help!

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,791
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Indeed jobs go straight to Indeed.com from my homepage!
    By dkofie in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: April 30th, 2013, 06:35 AM
  2. Problems with JR1.6 Update - Indeed jobs not loading
    By ianwp in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: June 5th, 2012, 06:58 AM
  3. Homepage not loading completely or properly
    By abdulgeorge in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 10th, 2011, 07:41 AM
  4. [SOLVED] Clipper homepage not loading completely.
    By marcusthompsoninc in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 15
    Last Post: April 20th, 2011, 09:47 PM
  5. Homepage not loading properly
    By dazzaboo2000 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: April 30th, 2010, 01:59 PM