Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems ugrading

  1. #1
    Thread Starter
    Member biggreg's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    81
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems ugrading

    I tried to upload the patch from 1.3.1 to 1.4 and had issues with that. I then decided just to upload the entire them instead of the patch. This is the error page I am receiving. Any help would be appreciated.

    Warning: fopen(/home8/thcjobs1/public_html/wp-content/themes/jobroller-1.4.2/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home8/thcjobs1/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339

    Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home8/thcjobs1/public_html/wp-includes/functions.php on line 4342

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home8/thcjobs1/public_html/wp-includes/functions.php on line 4345

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3.1 RC1 problems for me.
    By modifiedacura in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 2011, 01:29 AM
  2. HELP: Many Problems
    By joan in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 11
    Last Post: May 30th, 2011, 10:33 PM
  3. many problems
    By mightymouse in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: March 11th, 2011, 05:06 AM
  4. Some Problems of 3.0.5.1
    By tordehax in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: November 19th, 2010, 12:56 AM
  5. CP on SSL problems
    By blogie in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: November 16th, 2010, 09:41 AM