Results 1 to 6 of 6

Thread: Galleries / Images No Longer Open in "Floating" Mode

  1. #1
    Thread Starter
    simedia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    71
    Thanks
    33
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Galleries / Images No Longer Open in "Floating" Mode

    Today, I noticed when clicking on a photo gallery in a listing, that the images no longer open and float over the listing (with the typical x in lower corner to close). They open in full mode, with a black background, and require hitting the "back button" to return to the listing. I then checked blog posts, and even on images coded with "open in a new window" they don't. Diverts away from the content fully. I've made no changes under the hood recently. Deactivated some non-critical plugins, cleared cache, tried in multiple servers and browsers, and it's the same -- opens to a full window with black background.

    Checked my dashboard settings, didn't see anything obvious. What could be causing this sudden change?

    (And where are all the old Vantage Threads? I couldn't find any threads to research this issue?)

    See this listing to test: http://www.spaindex.com/listings/che...resort-alaska/
    Last edited by simedia; March 16th, 2017 at 09:23 AM. Reason: Add LInk

  2. #2
    Thread Starter
    simedia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    71
    Thanks
    33
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    simedia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    71
    Thanks
    33
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Founder dcowgill's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    1,938
    Thanks
    62
    Thanked 133 Times in 98 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Veteran aj2703's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    434
    Thanks
    18
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. The Following User Says Thank You to aj2703 For This Useful Post:

    simedia (March 17th, 2017)

  7. #6
    Thread Starter
    simedia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    71
    Thanks
    33
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: November 14th, 2013, 08:34 AM
  2. [SOLVED] PayPal "sandbox" mode works fine, switch to "live" produces error
    By tonybott in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: February 23rd, 2013, 09:22 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: January 10th, 2013, 02:37 PM
  4. the field "cp_state" working as "text box" mode
    By lars in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: June 28th, 2012, 10:33 PM
  5. Place title in the images "pause.png" and "start-blue.png"
    By barukar in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: November 5th, 2011, 11:19 AM