Results 1 to 3 of 3

Thread: Help - My site has dissapeared!

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer davemcgarvie's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help - My site has dissapeared!

    Hi,

    My site seems to have disappeared! when I enter my domain name I only get a white page on chrome & IExplorer!

    I made some changes to the emails php page, just changed the wording within the ' marks for the text that displayed on the e-mails, since then I cannot get anything. I have accessed the php page via Dreamweaver and undone the changes I made and saved the page but still don't get anything showing anyone any ideas please?
    Many thanks in anticipation of some great help!

  2. #2
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,825
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Maps not loading properly on live site, works on test site?
    By jobspex in forum Mapsupreme JobRoller
    Replies: 10
    Last Post: March 9th, 2013, 07:51 AM
  2. Please Help - Listings Have Dissapeared:
    By ovrm in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: December 22nd, 2011, 04:04 PM
  3. can images in my site be stamped with my site logo watermark?
    By edmundkang in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: November 14th, 2011, 11:09 PM
  4. Testing site online - how can I make site private/
    By lausha in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 2011, 04:41 PM
  5. Feature Ads Slider - Dissapeared
    By epreneur in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: August 29th, 2010, 05:58 PM