Results 1 to 7 of 7

Thread: Logo Issue With Vantage 1.4

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Logo Issue With Vantage 1.4

    Is there any fix to this logo problem. I change the header and i upload the same logo with FTP both do not work. Still the same boring Vantage logo. This issue been here since beta 0.9 or something and been reported so many times.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  5. #5
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  7. #7
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vantage 1.1 I delete image in header but still show the old logo of Vantage
    By TheSyndicate in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 17
    Last Post: February 11th, 2013, 12:11 PM
  2. Upgrade Issue - Problem with Logo
    By btechnol in forum Clipper General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: January 6th, 2013, 03:42 AM
  3. Possible CSS Issue - Logo Issue (Please see image for explaination)
    By americasbusiness in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: November 9th, 2012, 12:44 PM
  4. How to remove Vantage name and logo from Vantage theme
    By digitalark in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: July 19th, 2012, 03:15 PM
  5. [SOLVED] Logo or Header No Show Issue
    By 9blades in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 12th, 2010, 10:34 PM