Results 1 to 2 of 2

Thread: Permalink problem

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer sfran's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Permalink problem

    Hi,

    Despite changing the permalink settings, my url still has: #sthash.WMw9PlRG.FgSIR95P.dpbs, at the end.

    Why is this?

    Thanks

    - - - Updated - - -

    Apologies, it was my mistake. Was a Cache problem

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,749
    Thanks
    159
    Thanked 2,959 Times in 2,835 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Permalink Problem
    By iconat in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 21st, 2013, 04:15 PM
  2. [SOLVED] Permalink problem
    By scderry in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 12
    Last Post: September 18th, 2012, 10:03 AM
  3. Problem with permalink
    By welder in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 14th, 2012, 07:27 PM
  4. IIS hosted permalink problem
    By ranjeet654 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: September 17th, 2011, 04:35 PM
  5. Permalink problem
    By kalisekj in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 10
    Last Post: October 27th, 2010, 10:55 PM