Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Permalink problem

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie kalisekj's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Permalink problem

    I setup the Permalink Settings to /%postname%-%post_id%/
    but it still showing the results like /%postname%/ which it not good.
    I need the post_id to show to make the link unique for seo.

    How do I resolve this problem?

    Thanks.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,927
    Thanks
    158
    Thanked 2,867 Times in 2,743 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie kalisekj's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Newbie kalisekj's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Founder dcowgill's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    1,939
    Thanks
    66
    Thanked 135 Times in 99 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Newbie joshuahalls's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Founder dcowgill's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    1,939
    Thanks
    66
    Thanked 135 Times in 99 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  10. #10
    Newbie joshuahalls's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Permalink problem - PATHINFO / mod_rewrite
    By tiagozn in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: September 24th, 2010, 06:47 PM
  2. [SOLVED] more rss / permalink
    By chazmo in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: September 8th, 2010, 04:23 AM
  3. permalink
    By wesselsboer in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: August 14th, 2010, 05:51 PM