Results 1 to 7 of 7

Thread: Vantage Logo Issue - What am I doing wrong?

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer kcjt2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United States
    Posts
    276
    Thanks
    32
    Thanked 24 Times in 20 Posts

    Vantage Logo Issue - What am I doing wrong?

    Hey Guys

    I have Vantage on a multisite install and I am trying to delete the logo with the rolodex and replace it with text.

    I went into Appearance - themes -customize and added site title and description

    I then went into the dashboard area and deleted the logo. I also enabled the "show header text with logo check box. I the preview box it shows my site title in text and underlined. When I save and view the site, it does not show the site title. But, it does show the description sentence below the title that I created.

    What am I doing wrong?

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Last edited by dimitris; January 28th, 2014 at 06:01 AM.

  3. #3
    jamieratliff's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    bosun's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    55
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. The Following User Says Thank You to dimitris For This Useful Post:

    bosun (January 28th, 2014)

  7. #6
    bosun's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    55
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #7
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dimitris Logo Issue With Vantage 1.4
    By TheSyndicate in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 6
    Last Post: June 14th, 2013, 11:59 AM
  2. Upgrade Issue - Problem with Logo
    By btechnol in forum Clipper General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: January 6th, 2013, 02:42 AM
  3. Possible CSS Issue - Logo Issue (Please see image for explaination)
    By americasbusiness in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: November 9th, 2012, 11:44 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: August 28th, 2010, 11:32 PM
  5. wrong post URL issue
    By howiej in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 9th, 2010, 04:14 AM