Results 1 to 2 of 2

Thread: Wp-admin not working after activating Vantage theme

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer davidrichardson06's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ireland
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wp-admin not working after activating Vantage theme

    Can anyone help me with this it seems to want to redirect and then i get a Error occurred: 404 - not found


    Thanks

    Dave

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blank admin page after activating theme
    By ontoplums in forum Flatter
    Replies: 3
    Last Post: February 8th, 2014, 02:03 AM
  2. [SOLVED] WP-admin not working on newly installed theme
    By sandhu40 in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 4
    Last Post: June 4th, 2013, 01:35 PM
  3. Error after activating theme
    By dmatrixs in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 14th, 2012, 03:33 PM
  4. Help with activating child-theme
    By gr8job in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 8
    Last Post: April 16th, 2012, 11:24 AM
  5. Using Paypal IPN and SSL. Activating it in the CP Admin.
    By ejikoala in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 8th, 2010, 03:52 PM