Results 1 to 1 of 1

Thread: Breadcrum not displaying correctly in blog posts

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran manishkhullar's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    India
    Posts
    650
    Thanks
    17
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Breadcrum not displaying correctly in blog posts

    Hi ... have you noticed that breadcrums do not show properly in blog posts.
    In your demo also, if you see any blog post like http://demo.jibo.ro/sports/testing-the-theme-elements/
    the breadcrum remains same as
    Home Comedy Testing The Theme Elements

    How can this be corrected ?
    Hire SEO Staff - a perfect place to outsource your SEO requirements.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy blog posts at category level not displaying correctly
    By blacktype in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 19
    Last Post: July 4th, 2016, 03:54 AM
  2. [SOLVED] Blog Posts Image too Big, not Alligned Correctly
    By egsebastian in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: January 15th, 2015, 10:35 AM
  3. Dimitris blog sidebar not working correctly for single posts
    By jamesweb in forum Report Taskerr Bugs
    Replies: 1
    Last Post: September 4th, 2014, 08:07 AM
  4. Displaying Blog Posts on Home Page
    By cllzor in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: September 3rd, 2013, 01:22 AM
  5. Jomark Displaying blog posts on the main page
    By aubertin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: December 5th, 2012, 12:04 PM