Results 1 to 2 of 2

Thread: Changing header_tile.png not working right.

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member optagon66's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Changing header_tile.png not working right.

    Hey there im using the Pro Blue Style , but when i change the header_tile.png from blue to white it only changes it little bit down but not the full background of the header cause the blue color used its not so fine :/

    greetings

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,790
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugins vs CP upgrades (Working vs Not working)
    By Fanatic in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 60
    Last Post: May 18th, 2012, 05:06 PM
  2. Changing the Mi to Miles
    By singleframe in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: February 17th, 2011, 11:59 PM
  3. Changing the url display
    By winniebuddy in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: July 25th, 2010, 05:53 PM