Results 1 to 4 of 4

Thread: My site is taking a long time to open due to 2 J queries

  1. #1
    Thread Starter
    uasolutionsltd's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    174
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 1 Post

    My site is taking a long time to open due to 2 J queries

    2 J-Queries on my site are taking over 17 seconds to load.
    jquery.elastic
    jquery.autocomplete

    I don't know what these queries are doing. Please can you help?

    My site is TownPlanningJobs.com

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,703
    Thanks
    163
    Thanked 3,297 Times in 3,168 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    uasolutionsltd's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    174
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Veteran mjbari's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    598
    Thanks
    8
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clicking on the "Click to open site" is not taking me to affiliate link
    By williamtorneau in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 4
    Last Post: November 23rd, 2012, 03:22 PM
  2. Login issue - taking too long to fix?
    By themehunter2020 in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 3
    Last Post: September 21st, 2012, 10:56 AM
  3. Website taking too long to load
    By amjad171 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: February 27th, 2012, 06:59 PM
  4. Why are new user registration emails taking so long to arrive?
    By toastcard in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 9th, 2010, 02:37 PM