Results 1 to 5 of 5

Thread: Bizarre bug (HTTP Flash uploader error with a twist)

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran doctorcilantro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    759
    Thanks
    2
    Thanked 26 Times in 16 Posts

    Bizarre bug (HTTP Flash uploader error with a twist)

    I have a very strange bug.

    The Flash uploader will not work on my production site with Admin account. However, my host claims they can use the Admin account I created for them to do so.

    I have tried their Admin account I get the "Wordpress has blocked access to the backoffice" error, or if I disable the Classipress security setting, I get the red HTTP error.

    My dev. site which was copied directly from production, works.

    By far, the strangest one yet.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,134
    Thanks
    161
    Thanked 3,132 Times in 3,004 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran doctorcilantro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    759
    Thanks
    2
    Thanked 26 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Junior Member northtexas's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States
    Posts
    37
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Veteran doctorcilantro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    759
    Thanks
    2
    Thanked 26 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sub Categories & Document uploader
    By Davenow in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: February 29th, 2012, 11:59 AM
  2. Cant post new Media/image, Error: Http Error
    By gagaukon in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: October 5th, 2010, 11:45 PM
  3. How to add documents to the image uploader
    By nedyan in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: August 23rd, 2010, 08:52 PM
  4. How to add documents to the image uploader
    By nedyan in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 0
    Last Post: December 31st, 1969, 07:00 PM