Results 1 to 4 of 4

Thread: Blog Post - Missing Sections in WP-Admin

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member lucabrasi's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    United States
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blog Post - Missing Sections in WP-Admin

    Hi - I was just writing a blog post (my first one) and noticed, in wp-admin, the Post page didn't have the following sections: Excerpt, Trackbacks, Discussions, Comments, Author, and Revisions.

    So, everything in between the Text Editor and the ALL in One SEO Pack is not there. I added a test blog post a few weeks back and I thought it included these sections.

    I recently (2 weeks ago) upgraded from 3.0.5.3 to 3.0.5.4 using the patch files. Maybe something went wrong during the upgrade? I deactivated all of my plugins and I'm still having the issue.

    Opening a Page or an Ad from wp-admin shows these sections, but opening the Post does not. Does anyone have any thoughts?

    Thanks!

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member lucabrasi's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    United States
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] WP Admin dashboard - warning in Quick Press, Incomming links and other sections -
    By jobsorbit in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 26th, 2011, 12:00 PM
  2. [MOD NEEDED] Search bar doesn't have blog post and not apper on blog post
    By kk8ete in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: January 4th, 2011, 03:20 PM
  3. [MOD NEEDED] Post Listings order in WP admin panel's post menu.
    By an_roks in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: December 7th, 2010, 08:18 AM
  4. [SOLVED] Blog Enabled Even Though Admin Is Set To No
    By falcon in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 9
    Last Post: November 22nd, 2010, 11:13 PM
  5. Post Tumbnail missing from my Blog dashboard
    By violeta in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: June 21st, 2010, 03:59 AM