Results 1 to 4 of 4

Thread: Classipress Installed in Dashboard - webpage not displaying...

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur annieoohs's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Classipress Installed in Dashboard - webpage not displaying...

    I have just bought and installed Classipress - installed OK except a screen came up which I cannot find again asking me to upgrade and migrate ads? I didn't do this as I had alot of news posts which it wanted to turn into ads...I went to delete all the posts before doing this and lost the screen...

    I have disabled all plugins, reinstalled wp but I am still getting a blank page which displays just the following:

    BlogRoll




    Meta


    I just created all my categories so I hope I don't have to reinstall.

    At the moment the theme seems to be breaking my site...ideas needed!

    PS. When I activate twenty Eleven theme all is working as it should...

    Thanks so much.

  2. #2
    Thread Starter
    Amateur annieoohs's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,827
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #4
    Thread Starter
    Amateur annieoohs's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cool WEBPAGE Really good
    By gkusu2000 in forum Showcase & Feedback
    Replies: 1
    Last Post: December 29th, 2011, 12:25 AM
  2. Installed Classipress 3.1.4
    By ramswebsolution in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: October 2nd, 2011, 07:45 AM
  3. Blog not displaying properly on users dashboard
    By aubertin in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2011, 10:58 AM
  4. Adsense Not Displaying on Dashboard
    By epijunky in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 17
    Last Post: May 21st, 2011, 09:01 PM
  5. User Dashboard -> Ad category was not displaying
    By bmoeller1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2010, 09:43 AM