Results 1 to 7 of 7

Thread: Edit Post Problem - Trouble with YOUTUBE embed.

  1. #1
    Thread Starter
    wppete's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Edit Post Problem - Trouble with YOUTUBE embed.

    Hi,

    I am having a problem with my Users editing their posts. I have installed Role Manager Plugin which allows the users to embed youtube code under the "Contributer" permission (I enabled the Unfiltered HTML). When a user ads a post the Youtube video appears and everything seems to be working fine. However when the user edits their post via the dashboard all the fields seem to be working fine but the Youtube embed code disappears. The video just goes away in the post. every time the user tries to add the video while editing it wont allow it.

    I am Sure this is a permission issue but i am having a very hard time figureing it out. Any help will be greatly appreciated.

    Thanks.
    Kind regards

    Peter

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    wppete's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    wppete's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  6. #6
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Last edited by pepsi; July 29th, 2010 at 12:26 AM.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  7. The Following User Says Thank You to pepsi For This Useful Post:

    wppete (July 28th, 2010)

  8. #7
    Thread Starter
    wppete's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Edit ad problem
    By xcyber in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: May 25th, 2010, 07:46 AM
  2. Edit Item Form Problem
    By SurfingEZ in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: May 7th, 2010, 03:29 PM
  3. Video embed not working
    By flagged in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: April 27th, 2010, 09:44 PM