Results 1 to 3 of 3

Thread: featured ad listing photo not displaying

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member jamiecanada157's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    36
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    featured ad listing photo not displaying

    Hi,

    I have been trying out the classipress theme on my site and have uploaded a test image. For some reason the featured ad photo is not displaying on the home page slider.

    I went through the process properly and uploaded the image which displays under 'just listed' (MarketPlace | things4students.co.uk) but it does not show up in the featured listings even though I selected this service...

    Thanks for your help,

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,782
    Thanks
    166
    Thanked 3,392 Times in 3,263 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member jamiecanada157's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    36
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help displaying Country name and location in tha ads listing
    By areis in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: October 17th, 2010, 11:18 AM
  2. [SOLVED] Featured Ads Displaying ads that were not marked as feature
    By dschn1978 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: September 15th, 2010, 02:41 AM
  3. Featured Slider on Homepage - Not displaying properly
    By hiro in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2010, 12:03 PM