Results 1 to 2 of 2

Thread: FireFox 9.0 + ClassiPress 3.6.1 = Problem

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie marbi's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy FireFox 9.0 + ClassiPress 3.6.1 = Problem

    Hello,
    thumbnail on the home page does not work in FF 9.0.1
    Regards

    ==========
    sorry,
    my mistake (AdBlock)

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,832
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 26th, 2011, 07:33 AM
  2. Problem posting new ad classipress 3.1 with Firefox
    By megasale in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: July 27th, 2011, 10:20 AM
  3. [SOLVED] Weird Firefox problem
    By lausha in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: April 30th, 2011, 09:00 PM
  4. Problem with IE8 Vs. Firefox Chrom
    By ebayemails in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: June 8th, 2010, 03:09 PM