Results 1 to 4 of 4

Thread: Image problem after clic ?

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member david26's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Israel
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Image problem after clic ?

    I have a problem with the images in the expansion after a click.
    images no longer displayed!
    The page remains black?


    thank you !

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,418
    Thanks
    161
    Thanked 3,162 Times in 3,034 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member david26's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Israel
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,418
    Thanks
    161
    Thanked 3,162 Times in 3,034 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. image upload problem
    By b3d1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: February 22nd, 2011, 04:19 PM
  2. Multiple image upload problem
    By austind72 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: July 21st, 2010, 05:32 PM