Results 1 to 7 of 7

Thread: Images are not showing after patch upgrade from 3.0.4 to 3.0.5

  1. #1
    Thread Starter
    the1stco's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    89
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Images are not showing after patch upgrade from 3.0.4 to 3.0.5

    After upgrading and following all steps, the images of the ads are not showing-up at the slideshow.
    http://myomembolisation.co/ads/diako...ettenstiftung/

    If you click on the images, it doesn't show any!

    What's wrong ?
    Tom

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,580
    Thanks
    163
    Thanked 3,292 Times in 3,163 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  4. #4
    Thread Starter
    the1stco's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    89
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    the1stco's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    89
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue with Patch Upgrade
    By rrabines in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 12th, 2011, 08:48 PM
  2. Problem with Job Packs after Patch Upgrade
    By mstrong in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 3rd, 2011, 12:23 AM
  3. Showing only 3 images
    By the1stco in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 7th, 2010, 04:22 AM
  4. [SOLVED] ads not showing after upgrade
    By popeye in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: November 24th, 2010, 07:31 AM
  5. Images are not working after upgrade
    By sushubh in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 14
    Last Post: April 23rd, 2010, 03:35 PM