Results 1 to 5 of 5

Thread: logo not showing in IE

  1. #1
    AppThemes Affiliate nick44's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Algeria
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    logo not showing in IE

    Hi,
    The logo of my site (png image) is not showing up on my website when i use Internet Explorer. But it is working fine when i use firefox. Anyone be able to help me out? Thanks

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts

    Re: logo not showing in IE

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    AppThemes Affiliate nick44's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Algeria
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: logo not showing in IE

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Veteran bluecafe's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Berlin
    Posts
    1,563
    Thanks
    58
    Thanked 359 Times in 273 Posts

    Re: logo not showing in IE

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    AppThemes Affiliate nick44's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Algeria
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: logo not showing in IE

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)