Results 1 to 3 of 3

Thread: 'Post an Ad' not working locally

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie aficionads's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    'Post an Ad' not working locally

    Hi,

    the button 'Post an Ad' does not work when I use the Classipress theme locally.
    I get the following error: 'The requested URL /wordpress/add-new/ was not found on this server.'

    Could you please help me with that?

    Thank you,
    Charles

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Rookie aficionads's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 'Post an ad' button not working
    By autotitaani in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 40
    Last Post: July 7th, 2011, 10:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: December 12th, 2010, 01:28 PM
  3. Post an Ad not working
    By aroseland in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: June 19th, 2010, 11:20 AM
  4. post a classified not working
    By northwoodstrader in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: December 10th, 2009, 09:45 AM