Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems after upgrade to 3.0.5.4

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur joliveira's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problems after upgrade to 3.0.5.4

    Hi,

    I'm having some problems after upgrade to version 3.0.5.4, I just want to know if someone is facing the same problems and how to fix it...

    1- Transposh plugin is not showing the settings page because:
    jQuery("#tabs-wrap").tabs is not a function
    jQuery("#tabs-wrap").tabs({fx: {opacity: 'toggle', duration: 200}}); (in admin-scripts.js)
    2- In the dashboard:
    Fatal error: Class 'SimplePie_Cache' not found in /public_html/wp-includes/class-feed.php on line 6
    Any help?
    Thanks!

  2. #2
    Thread Starter
    Amateur joliveira's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Problems with upgrade
    By tladmin in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: March 30th, 2011, 05:42 AM
  2. [SOLVED] WP 3.1 upgrade problems
    By theecotrader in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: February 24th, 2011, 12:39 PM
  3. Problems After Upgrade
    By beneschd1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: December 8th, 2010, 07:02 PM
  4. No problems whit upgrade to 3.0.5
    By tonyperez in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 17
    Last Post: November 24th, 2010, 12:56 AM
  5. Two problems with Classipress since upgrade to 3.0
    By k9media in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 9th, 2010, 09:45 AM