Results 1 to 3 of 3

Thread: Search Blog and Pages not working

  1. #1
    Thread Starter
    Member pauln's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    94
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Search Blog and Pages not working

    Even after enabling the search blog posts and pages in the admin settings, the search results do not show.

    Is there a fix for this?

    Thanks.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,686
    Thanks
    163
    Thanked 3,296 Times in 3,167 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Member pauln's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    94
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pagenavi not working (won't advance to other pages)
    By dwaynne in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 11
    Last Post: April 22nd, 2011, 09:46 PM
  2. Blog search and Blog categoeies ....
    By xenogeek in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 7th, 2010, 02:03 PM
  3. [TUTORIAL] WP Custom Search messing up Google Adsense on search pages
    By mlanghorst in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 8th, 2010, 07:38 PM
  4. Image Left Align on Pages Not Working
    By kirkvan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: June 6th, 2010, 02:19 PM