Results 1 to 10 of 10

Thread: Second time now i uppgrade and same issue

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Second time now i uppgrade and same issue

    This is the second time i upgrade and i get the same issue i open a thread before but since nothing been done since 3.15 i open one more.
    I understand that you create a test ad when i install a new version but every time the ad show this error even if the rest of the site is ok

    Home
    Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/classca/public_html/wp-content/themes/classipress3.16/includes/theme-functions.php on line 1383


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,584
    Thanks
    163
    Thanked 3,292 Times in 3,163 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,584
    Thanks
    163
    Thanked 3,292 Times in 3,163 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  6. #6
    rubencio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spain
    Posts
    3,804
    Thanks
    268
    Thanked 316 Times in 278 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

    r u b e n c i o . c o m


    Since 2010 providing AppThemes solutions,
    Plugins and the best childthemes...



  7. #7
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  8. #8
    rubencio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spain
    Posts
    3,804
    Thanks
    268
    Thanked 316 Times in 278 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

    r u b e n c i o . c o m


    Since 2010 providing AppThemes solutions,
    Plugins and the best childthemes...



  9. #9
    Rookie darielis's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    What error is that?

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Member Since and Last Login Time issue
    By weiching in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 25
    Last Post: February 25th, 2012, 02:11 PM
  2. [SOLVED] How to uppgrade from 1.4.2-1.5.1?
    By TheSyndicate in forum Help Using JobRoller
    Replies: 2
    Last Post: November 3rd, 2011, 05:34 AM
  3. Icon error when uppgrade to JR 1.5.1
    By TheSyndicate in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: October 25th, 2011, 08:44 AM
  4. Do not uppgrade to 1.5 Jobroller
    By TheSyndicate in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: October 18th, 2011, 09:57 PM
  5. [MOD NEEDED] Add custom buttons to 'latest jobs' 'full time' 'part time' 'temporary' on the header
    By jonduckett in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: April 10th, 2011, 02:46 PM