Results 1 to 2 of 2

Thread: Submit Your Listing Page is not working in Internet Explorer

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member ramswebsolution's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    India
    Posts
    47
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Submit Your Listing Page is not working in Internet Explorer

    Steps
    1. Clicked Post an ad
    2. Selected Category and Sub category and clicked go button

    after that its not redirecting to ad details page its showing the same page to select the category again.

    This issue is coming in IE only. Not in Mozilla

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new internet explorer 9 + ClassiPress error!
    By quim in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: April 23rd, 2012, 09:07 PM
  2. Internet Explorer Issue
    By italo_disco in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: August 25th, 2011, 11:02 PM
  3. [MOD NEEDED] CSS not working AT ALL in internet explorer
    By opportunitymax in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: May 12th, 2011, 03:09 AM
  4. INternet Explorer 8 - Home Page
    By riyadho in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 23
    Last Post: April 27th, 2011, 09:16 AM
  5. Internet explorer 6
    By Skelbimai in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: April 6th, 2010, 04:23 PM