Results 1 to 2 of 2

Thread: Thumbnails not showing in Ads

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur findlorenz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbnails not showing in Ads

    Hi - I just moved my site to a new server, transferred all the content over and now the thumbnails aren't working when you see all the ads displayed when searched, but once you click on an ad and view it as the ad itself. Then the images are there and clicking on them does bring them up.

    In the featured listings bar on the homepage the thumbnails are there. Just not in the ad listings.

    I made sure the my GD library software is installed.

    What else am I missing?
    Thanks

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,485
    Thanks
    161
    Thanked 3,054 Times in 2,929 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Some thumbnails not showing
    By alistergates in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: April 30th, 2010, 05:30 PM