Results 1 to 3 of 3

Thread: After update, Colorbox not working

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member creativewebdesign's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Canada
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question After update, Colorbox not working

    Colorbox not longer working ClassiPress Version 3.1.8.

    I have tried serveral solutions here, but I can't get it up. Any help?

    I can shoot you a private link to look at website.

    Thanks,

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. (Update ad) tab not working
    By gregjones in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: March 28th, 2012, 10:15 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: December 1st, 2011, 12:13 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: November 30th, 2011, 06:57 AM
  4. 1.2 Update to 1.5 Not working
    By usualcliche in forum Help Using Clipper
    Replies: 1
    Last Post: October 12th, 2011, 08:12 AM
  5. its that time again, doing an update it is not working...
    By rpmbg in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: March 23rd, 2011, 02:25 PM