Results 1 to 2 of 2

Thread: Updated to 3.1.9 and cant get language translation to work

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member endoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    108
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Updated to 3.1.9 and cant get language translation to work

    Just updated to the latest 319 version of classipress and my language translation does not show.
    I also read at this site something that I suppose is changed to newer versions, which was that you needed to create a language folder in wp-content. So I did but the language does not show. In the old version it works great. What to do?

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Language Translation
    By lagunaocean in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 35
    Last Post: June 9th, 2012, 11:15 AM
  2. Updated to Classipress 3.1.6 and pagination does not work.
    By benjipie in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 42
    Last Post: January 12th, 2012, 05:23 PM
  3. updated to 1.2.2. but nothing works as it should work
    By djcfranse in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 9
    Last Post: December 29th, 2011, 05:06 AM
  4. 3.0.2 Language Translation
    By anutka in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 9
    Last Post: April 28th, 2010, 07:00 AM