Results 1 to 3 of 3

Thread: URL works only when I'm logged into admin dashboard

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member Raremagic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    URL works only when I'm logged into admin dashboard

    For some reason my URL's index page http://www.anyboat.com is messed up however when I log into my admin account and "view anyboat.com" it looks and loads fine. What needs to be done to fix the index page so that it loads correctly?

    Thank you

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,822
    Thanks
    163
    Thanked 3,311 Times in 3,182 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member Raremagic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fatal Error when Logged in as Admin
    By tbase in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: February 7th, 2012, 09:50 AM
  2. top black bar options links to worpress admin section when user is logged in.
    By faisalloe in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: June 25th, 2011, 03:49 PM
  3. Replies: 24
    Last Post: January 27th, 2011, 03:05 PM