Results 1 to 4 of 4

Thread: Uuhaaaahr after updating 3.14

  1. #1
    Thread Starter
    Member stefan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hamburg Germany
    Posts
    79
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Uuhaaaahr after updating 3.14

    thought was the right way to wait with update 3.05 to 3.1

    after tutorial integration goes well an then pops up some small BUT some important bug

    1. no childcategories where shown in "add-new" and no buttons for the next step.
    for testing: user:bugtest pass:bugtest

    so no one at this moment can post a new ad !!!!!!! Thanx alot (

    2. and then you logged in please go to "profle" ...
    you get this error message in the textfield "about me":
    <br />
    <b>Fatal error</b>: Call to undefined function esc_textarea() in <b>/daten/web/web26/html/hansepetze/wp-content/themes/classipress-314/tpl-profile.php</b> on line <b>204</b><br />

    for point 1 i need a urgent tip or solution !!!!

    p.s. i disabled most of all plugins without the nessesary for cp

  2. #2
    Thread Starter
    Member stefan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hamburg Germany
    Posts
    79
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Member stefan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hamburg Germany
    Posts
    79
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,726
    Thanks
    166
    Thanked 3,390 Times in 3,261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bug after updating
    By mahax in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: July 2nd, 2011, 05:44 AM
  2. Updating from CP v3.0.1 to 3.0.5.3
    By hugo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2011, 02:07 PM
  3. Updating to 3.0.5.3 from 3.0.5.2
    By anthonyluth09 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: January 1st, 2011, 11:56 AM
  4. Updating to WP 2.8.6
    By dazzaboo2000 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 17th, 2009, 11:47 AM