Results 1 to 4 of 4

Thread: Wordpress 3.1 Custom Fields Problem

  1. #1
    Thread Starter
    somonova's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Turkey
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wordpress 3.1 Custom Fields Problem

    I'm having trouble classipress theme. No problem with the original theme.

    I click the add new. Custom Fields filling. I click Add custom field. Why post is saved? Going through the new post. However, waiting for ads. Why ajax does not work.

    pictures:

    1- New ads



    2- Post is saved..




    3- Ads




    Thanks for helpings.

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    somonova's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Turkey
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    somonova's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Turkey
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. custom fields problem plz heeeeeeeeeeellllllllllpppppp !!!!!!!!!!
    By pinocchio in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 13th, 2011, 10:13 AM
  2. WordPress Custom Fields Plugin compatibility
    By malaka in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: January 8th, 2011, 08:58 AM
  3. Custom Fields in Custom Forms are not working...
    By alexuz0751 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: December 31st, 2010, 05:15 PM