Results 1 to 6 of 6

Thread: Featured Image - Problems Posting to Site

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member peter1111's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Featured Image - Problems Posting to Site

    I am trying to post an image to my featured coupon listing. I uploaded a 110x89 image to the featured image function in the coupon editing section, but the image will not appear on the live site in the featured coupons section. I would appreciate any help in explaining how to get this function to work. Only the default clipper image appears on the live site despite my attempts to get my own image to appear.

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member peter1111's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  5. #5
    Thread Starter
    Junior Member peter1111's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Still Having Problems with the Featured Image Not Working

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Featured Image Resize (Company Logo) Problems
    By eecreative in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2011, 06:55 AM
  2. [SOLVED] New and Need help 2 - posting ad problems
    By citydealz in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 10
    Last Post: April 21st, 2011, 05:26 PM
  3. Problems with posting an ad
    By lausha in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 31st, 2010, 07:11 PM
  4. 3.0.5 problems posting any ads
    By spymare in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: November 16th, 2010, 06:34 PM