Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Like Tree5Likes

Thread: Imagine alt text is entered, but still showing blank for store images, i.e. Alt="""

  1. #11
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,914
    Thanks
    161
    Thanked 3,204 Times in 3,075 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  2. #12
    Veteran bleem's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,571
    Thanks
    104
    Thanked 205 Times in 180 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    techlabs likes this.

  3. #13
    apisani's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #14
    Expired Customer popuser's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: February 21st, 2014, 02:28 PM
  2. Aligning the text with images in Store section
    By ishmamjt in forum Clipper General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: May 13th, 2013, 07:15 PM
  3. Aligning the text with images in Store section
    By ishmamjt in forum Help Using Clipper
    Replies: 1
    Last Post: May 8th, 2013, 07:55 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: March 26th, 2013, 11:44 AM
  5. Dimitris Auto store image is showing incorrect site images
    By mikel in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 1
    Last Post: February 3rd, 2013, 03:35 PM