Results 1 to 5 of 5

Thread: Blank page returned after application with attachments

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur kevinryall's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Australia
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blank page returned after application with attachments

    After a user applies for a job (with attachments only) the result page returned is blank. Note: The page is not entirely blank but blank from where the success message should display onwards. Does anyone have any ideas on what may be causing this?

    Thanks.

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Thread Starter
    Amateur kevinryall's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Australia
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Amateur hamza's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Amateur hamza's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [TUTORIAL] Featured Ribbon for ad-listings & returned at top in Search and Category
    By doctorcilantro in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: April 15th, 2011, 08:00 AM
  2. Blank page on search results by category
    By gibbere in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: April 7th, 2011, 09:23 AM
  3. Getting blank page with the rss feed
    By jerome281 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: December 28th, 2010, 07:22 AM
  4. [SOLVED] Listing page is blank after upgrade?
    By muzi in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: December 13th, 2010, 07:23 AM
  5. [SOLVED] Blank Page After Theme Activation
    By biostore in forum Help Using JobRoller
    Replies: 9
    Last Post: October 5th, 2010, 09:49 AM